www.gyarmax.hu

Bemutatkozás

Üdvözlöm honlapunkon!

A Gyarmax-Teher Kft 2007-ben alapított cég, mely  főleg Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai(Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel és hulladékkezelővel kapcsolatban áll. 

A cég alapítója: Gyarmati Károly, aki 1992 óta foglakozik teherfuvarozással, és ezen belül 1993 óta konténeres sittszállítással, mindezt 1996-ig mint egyéni vállalkozó, majd 1996-tól 2007-ig Gyarmax Bt. néven. Tehát a konténerszállítás terén több mint 23 éves gyakorlattal rendelkezünk, és azóta folyamatosan fejlesztjük a vállalkozásunk színvonalát, hogy az Önök legnagyobb megelégedésére szolgáltathassunk. 

Jelenleg 10 teherautóval és több mint 200 hátsólerakású konténerrel állunk az önök rendelkezésére, kínálatunkban a 3m3-estől (3,4,5,6,7,8,9,10,12,15) a 15m3-esig a nyitott, és 4m3-es zárt konténerek szerepelnek. Megrendeléseiket 1, 2 m3-es méretben is tudjuk vállalni, ebben az esetben megvárható jelleggel konténerrel vagy kis méretű platós teherautóval! Saját kézi rakodó brigáddal, és gépi rakodással is állunk rendelkezésre (targonca, JCB, Bobcat) 

Ezenkívül mindennemű fuvarszervezésben segítséget tudunk nyújtani, rengeteg hozzáértő kollégát tudunk ajánlani Önöknek(a kedves megrendelőknek). 

Hulladékszállítási engedéllyel természetesen rendelkezünk, így mindennemű konténer szállítással (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk szállításában is.BemutatkozóKészítette: Webrakéta Kft.